Wat mensen zeggen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.221.66.130 op. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Jaap en Hetty de Vries schreef op 15 juni 2019:
Wat leuk om een paar dagen bij jullie te zijn. Gezellig en huiselijk, knus in de stijl van vroeger dagen, met overal verse bloemen, heel verzorgd. Frisse kamers en bijzonder vriendelijk personeel maakte het helemaal af. Ontbijt goed, warm eten 's avonds echt overheerlijk. Tel daarbij een prachtige fietsomgeving, wat ons betreft een topper!
Verschoof schreef op 26 mei 2019:
We hebben het heel erg naar ons zin gehad, leuk hotel, huiselijke sfeer,vriendelijk personeel goed ontbijt, omgeving is ook mooi.
Harrie en Gina schreef op 25 mei 2019:
Hoi ,wat was het een leuke verrassing,het hotel door mijn man geboekt en na 33 jaar wist hij wat ik graag wilde en sloeg hij met dit hotel de spijker op zijn kop. Wat een super gezellig hotel met prachtkamers en een heerlijk bed. Daarnaast een mooi terras en wat leuk om van zo dichtbij te kunnen genieten van de vele dieren in de dieren weide ,jonge geitjes oude geitjes,de hertjes, de ezeltjes en wat gaaf om zoveel ooievaars zo dichtbij te kunnen bewonderen inclusief de baby ooievaartjes via de camera. Wat het helemaal afmaakte was het vriendelijk personeel ,wel in voor een grapje. Gewoon een hotel voor herhaling vatbaar wat mij betreft