Wat mensen zeggen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.234.88.196 op. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Fam Lutje schreef op 25 februari 2019:
Zeer fijn gezellig Hotel , vriendelijk personeel, goeie keuken en zeer mooie ruime kamers
Harringer schreef op 26 november 2018:
Super locatie heerlijk gegeten en bovenal super bediening heel vriendelijk enne wakker worden van de ezels is echt te gek voor herhaling vatbaar dank jullie wel .
Fan v Osenbruggen schreef op 19 juli 2018:
Wat een heerlijk gezellig hotel,als een warme deken valt de vriendelijkheid en hartelijkheid om je heen. Een heerlijk ontbijt s morgens wordt de start van een heerlijke dag op de hondsrug,bv buiten op het terras. Genietend van alle dieren in de wei. Een waar genot om te zien. Het diner is heerlijk en voor ieder iets te vinden op de kaart en smaakt heerlijk. Kortom een ideaal hotel ook voor mensen met kinderen die een familiekamer kunnen boeken. We hebben genoten weer...jammer dat het zo snel gaat. Hopelijk groeit buddy uit tot n prachtige trotse ooievaar. Groetjes uit het land van maas en Waal