Wat mensen zeggen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.200.27.215 op. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Fan v Osenbruggen schreef op 19 juli 2018:
Wat een heerlijk gezellig hotel,als een warme deken valt de vriendelijkheid en hartelijkheid om je heen. Een heerlijk ontbijt s morgens wordt de start van een heerlijke dag op de hondsrug,bv buiten op het terras. Genietend van alle dieren in de wei. Een waar genot om te zien. Het diner is heerlijk en voor ieder iets te vinden op de kaart en smaakt heerlijk. Kortom een ideaal hotel ook voor mensen met kinderen die een familiekamer kunnen boeken. We hebben genoten weer...jammer dat het zo snel gaat. Hopelijk groeit buddy uit tot n prachtige trotse ooievaar. Groetjes uit het land van maas en Waal
Familie Oerlemans schreef op 5 juli 2018:
In een heel korte tijd twee keer gelogeerd, alles top geregeld, vriendelijke bediening en heel schoon en proper hotel dit zie je echt zelden en eten is gewoon goed en lekker Top Komen zeker nog eens terug.
Marian Jacobs schreef op 29 december 2017:
Verrassend goed hotel! Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Persoonlijke benadering. Gezellige sfeer met oog voor aankleding en detail. Zuivere kamers, fijne bedden, propere badkamer en je kunt er lekker eten. Zeker een aanrader!